Stickade produkter

Cardigan, strl M/L. Stickad i Coast, bomull och merino.

Halsdukar, stickade i merinolammull. Kan beställas i eget färgval. Skicka meddelande

Oktröja Maja, stickad i merinolammull, strl S/M

Oktröja Maja stickad i bomull/merino, strl L

Oktröja Maja, i merinolammull, strl M/L

Poncho med prick och halstub i merinolammull

Pläd i lammull.

Jag stickar mina plagg i en merinolammull som ger lätta och varma plagg. Garnet kommer från ett spinneri i England och är från mulesingfria får. Färgen som används till färgning av ullen är enligt EU:s standard till skydd för miljö och hälsa. Det är viktigt för mig att allt är så miljövänligt som möjligt.

Mina Ponchos finns att få i många färger och kombinationer med prick eller prickrand. Jag stickar på beställning i de färger du önskar, eller köp en som finns färdig. De kostar 795 kr. (när webshopen är klar finns de där att beställa).
Vill du beställa i eget färgval, skicka ett meddelande i "Kontakt".

Färger på garnet kan du se under Garn, Maskinstickning.

En varm och gosig pläd i merinolammull är härligt att svepa in sig i när det känns lite kyligt. Finns i grå, gröna, beiga och blå toner. Går att få i röda eller rosa toner. De kostar 1195 kr. (när webshopen är klar finns de där att beställa). 
Vill du beställa nu skicka ett meddelande i "Kontakt"

Färger på garn till plädarna kan du se under Garn, Maskinstickning.

 

Att använda ull i plagg är bra för miljön. Du får ett varmt och härligt plagg som kan användas i alla väder. Ull behöver sällan tvättas. Det bästa är att vädra plagget. En fläck tas enklast bort med ljummet vatten och lite hårschampo om det behövs. Produkterna tvättas för hand tillsammans med ett tvättmedel för ull eller hårschampo.